GOLDAŞ


GOLDAŞ MAĞAZACILIK VE PAZARLAMA A.Ş

Alışveriş Türleri:
Cashback kart

Cashback Bilgileri:
Nakit geri dönüş: %1
Direkt arkadaşlık bonusu: %0.5
Dolaylı arkadaşlık bonusu: %0.5

Firma Tanıtımı:
Altının her alanında ihtisaslaşmış Goldart Holding'in bir iştiraki olan Goldaş Kuyumculuk AŞ; 8, 9, 10, 14, 18, 21 ve 22 ayar altın, 925 ayar gümüş ve diğer değerli madenlerden takı üretmektedir.


İstanbul'da kurulu tesislerinde ISO-9001 kalite belgesiyle üretim yapan Goldaş yılda 18 milyon adet üretim kapasitesine sahiptir. Tasarım ve üretimin her aşamasında son teknolojiyi kullanan Goldaş sektöründe ilk Ar-Ge laboratuarını kurmuştur. Her yıl 5.000 yeni ürünü piyasaya süren şirketin portföyünde 60.000'den fazla model yer almaktadır.


Sektöründe hisseleri İMKB'ye kote edilmiş tek halka açık şirket olan Goldaş'ın Amerikan depo sertifikaları (ADR) ABD Tezgahüstü (OTC) piyasasında; C tipi hisseleri ise İMKB’nin yanında Frankfurt ve Berlin-Bremen Borsaları’nda işlem görmektedir. Goldaş, Tokyo Altın Borsası, Uluslararası Kıymetli Madenler Enstitüsü (IPMI) ve The Silver Institute üyesidir.


İstanbul Sanayi Odası’nın (İSO) her yıl açıkladığı “Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Şirketi” araştırmasında, 2007 yılında 60, özel sektör sıralamasında ise 53. sırada yer aldı. Goldaş Kuyumculuk satış hasılatı, net aktifler ve özsermaye rakamlarına göre sektörünün lideri konumunda bulunmaktadır. Aylık ekonomi dergisi Capital’in farklı sektörlerden Türkiye’nin en büyük özel şirketlerini sıralayan araştırması Capital 500’de Goldaş Kuyumculuk 2007 yılında 16. sırada yer aldı. Goldaş ayrıca araştırma sonuçlarına göre kuyumculuk sektöründe birinciliği de elinde bulundurmaktadır. Halen 5 kıtada 48 ülkeye ürünlerini ihraç eden Goldaş, sektöründeki tüm önemli fuarlara katılmaktadır.


İngiltere, ABD, Almanya, Rusya, B.A.E, Tayland, Güney Afrika, Çin, Hong Kong ve Ukrayna’da temsilcilikleri olan Goldaş, internet sitesiyle de tüm dünyaya sanal satış yapma olanağına sahiptir.