Lyoness Cashback Kart Nedir?

Nakit Geri Dönüş Kartı - Tüm Sektörler İçin Tek Bir Kart

1. Cashback Card İle Nasıl Ödeme Yapabilirim?
Lyoness anlaşmalı iş yerinde ödeme yapmadan önce kasada nakit geri dönüş kartınızı gösterin. Lyoness nakit geri dönüş kartı ödeme aracı değildir, Cashback Card sadece alışverişinizin ve alışverişinizden doğan nakit geri dönüş mikatırınızın kaydedilmesine yardımcı olan bir bilgi aktarım kartıdır.

2. Para İadesini Nasıl Alabilirim?
Nakit geri dönüşünüz, alışveriş sırasında kaydedilir ve www.lyoness.net adresinden üye girişi yaptığınızda Benim Lyoness'im > Alışverişlerim > Açık alışveriş menüsünden gösterilir. Bakiyeniz sürekli alışveriş hesabınızda kaydedilir.

3. Lyoness Anlaşmalı İş Yerlerini Nereden Öğrenebilirim?
www.lyoness.net adresinden Bayi arama fonksiyonu üzerinden hızlı bir şekilde nakit geri dönüş kartı anlaşmalı işyerini bulabilirsiniz: Aramadan önce ''Nakit geri dönüş kartı'' kutucuğunu aktif hale getirin.

4. Nasıl Cashback Kart Edinebilirim?
Lyoness’e üye olabilmenizin için çok sayıda imkan bulunmaktadir. İsterseniz internet üzerinden başvurabilirsiniz ve kişiselleştirilmiş mavi nakit geri dönüş kartınız size gönderilir ya da hali hazırda üye olan birisi tarafından kayıt yaptırabilir ya da bir Lyoness anlaşmalı işyerinde form doldurabilirsiniz. Kayıt işlemi tamamen ücretsizdir.

Alışveriş esnasında ise Lyoness anlaşmalı işyerleri şubelerinde giriş veya kasa bölgesinde görülebilir etiketler mevcuttur.