Lyoness Mobile Cashback

lyoness mobil, mobile cashback, lyoness mobil alışveriş, lyoness mobil sitesi

Lyoness Mobil

1. Mobil Cashback nedir ve belirgin özellikleri nelerdir?
Lyoness Mobil Cashback olarak Lyoness üyelerimize Akıllı telefon ile sınırsız alışveriş keyfini yaşatmanın yanında geleceğin alışveriş trendlerini de beğeniye sunuyoruz! Mobil uygulaması ve web portalı sizler için mobil alışveriş çekleriyle alışveriş yapma olanağını mümkün hale getirdi. Geri ödemeleriniz alışverişinizden sonra otomatikman hesaplanmaktadır. Büyük marketlerden, restoranlara, hatta ayakkabı mağazalarına kadar binlerce yerel anlaşmalı işyeri ile Lyoness, kanıtlanmış İndirim ve Cashback gibi avantajlarının yanı sıra Üyeleri için yeni uygulamaları da kullanıma açmaktadır. Buna ek olarak mobil alışveriş çekleri sayısız avantaja sahiptir:

  • Taşıması kolay, kullanımı güvenlidir
  • Cep telefonunun kullanıldığı her yerde çalışır
  • Tutar doğru hesaplanır
  • Mobil alışveriş çekleri ile Lyoness tüm anlaşmalı işyerlerine ve üyelerine birçok avantaj sunar



2. Mobil Cashback avantajları nelerdir?
Akıllı telefonunuzla veya mobil uygulama araçları ile m.lyoness.at sitesini ziyaret ettiğinizde yeni bir alışveriş dünyasının kaplarını aralamış olacaksınız. Lyoness Mobile ile size en yakın mobil uygulama anlaşmalı yeni işyerlerini bulabilir ve bunlara hızlı bir şekilde ulaşabilirsiniz! Ayrıca akıllı telefonunuzda güncel Lyoness Haberleri hakkında bilgi sahibi olacağınız ve önemli Lyoness etkinlikleri için direkt olarak rezervasyon yaptırabileceğiniz bir Lyoness Ofisi bulunmaktadır. Ayrıca Lyoness Mobile alışverişe ve alışveriş çeklerine elektronik bir boyut kazandırarak hayatı kolaylaştıran tüm olanakları size sunmaktadır.

Önemli Noktalar: Lyoness Uygulaması bulunduğunuz konumu GPS ile otomatik olarak tespit eder ve size o çevrede bulunan bütün anlaşmalı işyerleri gösterir. Hatta en favori anlaşmalı işyerinin yol tarifini bile verir.

Lyoness Mobile
Siz Lyoness üyeleri için Mobil Cashback kullanımı oldukça kolaydır:

1. Anlaşmalı işyerini seçin
2 İstediğiniz alışveriş çekinin tutarını girin
3. Akıllı telefon sayesinde Mobil alışveriş çeki oluşturun
4. Alışveriş çeki kullanın, para iadesi alın

Mobil Portalın ve iPhone uygulamalarının başlangıç aşamasında farklı sektörlerde faaliyet gösteren ortalama 1.000 adet yerel, ulusal ve uluslararası anlaşmalı işyerleri bulunmaktaydı. Mobil alışveriş çekleri ile her zaman cep telefonunuzdan ödeme yapabilir ve para üstü geri alabilirsiniz. Üstelik Lyoness anlaşmalı işyerleri için katılım bedava!

4. Mobil Cashback hangi cep telefonlarında kullanılmaktadır?
Lyoness Mobil Cashback şu anda piyasada olan ve internet erişimi bulunan tüm akıllı cep telefonlarında kullanılabilir. İhtiyacınız olan şey, internet bağlantısı, alışveriş hesabınızda yeterli bakiye, Lyoness Mobil portalı veya uygun bir Akıllı telefon uygulaması. iPhone ve Android akıllı telefonlar için her uygulama mağazasından Lyoness Uygulaması indirebilirsiniz.